Duntäcken

Hur sover änglarna? Euphorias duntäcken är fyllda med det bästa dun vi kunnat hitta. Gåsdun har väldokumenterade egenskaper - det är lätt, klumpar sig inte och isolerar samtidigt som det andas. Euphorias duntäcken innehåller enbart klass 1 dun som är varsamt rengjort utan kemiska tillsatser och precis så fluffigt som bara kvalitetsfjädrar kan vara. Självklart använder vi enbart etiskt producerat dun* vilket gör att våra duntäcken lever upp till alla krav som måste ställas på en modern produkt som tagits fram för att behålla sin form och funktion i årtionden. Sov gott. Som en ängel.


Alla våra duntäcken produceras på beställning i vår partnerfabrik i Holland. Fabriken är liten, med ett fåtal anställda, och arbetar enbart med produkter av absolut högsta kvalitet och klass.

* Vi använder oss enbart av dun som är RDS-Certifierat. RDS står för Responsible Down Standard som syftar till att noggrant övervaka djurens välbefinnande på dunproducerande gårdar. RDS säkerställer att tvångsmatning inte sker eller att plockning av levande djur förekommer. RDS garanterar att allt dun kan spåras tillbaka respektive farm.