Duntäcken

Våra duntäcken i serien Euphoria innehåller dun av den bästa kvalitet vi kunnat hitta. Gåsdun har egenskaper som gör att det är lätt och inte klumpar ihop sig samt isolerar samtidigt om det andas. Våra duntäcken innehåller bara dun klass 1, vilket innebär att det är varsamt rengjort utan användning av kemiska tillsatser. Det gör våra täcken en fluffighet som bara kvalitetsfjädrar kan erbjuda. Etiskt producerat dun* är en självklarhet för oss och det gör att våra duntäcken lever upp till alla krav som ställs på en modern produkt. Euphoria duntäcken är framtagna för att behålla sin form och funktion i decennier.

Leveranstid: 3-10 arbetsdagar


Alla våra dunkuddar produceras på beställning i vår partnerfabrik i Nederländerna. Fabriken är liten, med ett fåtal anställda, och arbetar enbart med produkter av absolut högsta kvalitet och klass.

* Vi använder oss enbart av dun som är RDS-Certifierat. RDS står för Responsible Down Standard som syftar till att noggrant övervaka djurens välbefinnande på dunproducerande gårdar. RDS säkerställer att såväl tvångsmatning som plockning av levande djur inte förekommer. RDS garanterar att allt dun kan spåras tillbaka respektive farm.