Påslakan i percale


Det finns få saker som kan mäta sig med en säng som är lika skön och inbjudande som den ser ut. Att hitta rätt påslakan är något av det allra viktigaste både när det kommer till hur du vill inreda ditt sovrum, samt för att få till en behaglig sömn i sköna material. Har du testat det mesta men ändå inte hittat något som riktigt faller dig i smaken när det kommer till påslakan, kan vår percale vara vad du söker. Denna lyxiga och samtidigt lättskötta kvalitet är vad som kommer ta din säng från tråkig och alldaglig till alldeles, alldeles underbar.

Percale som material

Att välja rätt material när det kommer till dina sängkläder kan i vissa fall vara avgörande för din sömn. Sträva och knöliga lakan eller för tjocka eller tunga påslakan kommer göra dig en otjänst och inte ge dig den ro du är ute efter. För att vara på den säkra sidan varje natt bör du satsa på våra sängkläder i percale. Det fantastiska med just vår kvalitet är att den är lika stark som lätt och tunn. Nu kan du njuta av det bästa av två världar.

Påslakan i percale från The White Plot

Det finns få material som kan komplettera både ett rum och en säng på det sätt som våra påslakan i percale. Det fina med dessa påslakan som du hittar hos The White Plot är dessutom att de är skapade i 100 % egyptisk bomull. Det innebär att de i grunden håller en fantastisk kvalitet och du kommer kunna njuta av dessa sängkläder i flera år om du tar hand om dem på rätt sätt. En annan detalj som ger dessa påslakan en extra finess är det faktum att det finns en diskret dragkedja i lakanets nederkant, vilket hindrar täcket från att glida ur påslakanet och gör bäddningen extra smidig.