Påslakan

I vårt utbud av lyxiga påslakan hittar du högkvalitativa satiner, linne, jacquard & percale, alla med sina egna egenskaper för en optimal sömn. Alla våra påslakan har gemensamt att de är lätta, slittåliga, eleganta och självklart mjuka och sköna mot huden. De är dessutom utrustade med en smidig dold dragkedja som håller täcket på plats och hjälper dig få till en tidlös och snygg bäddning. Favoriter både att gå till sängs med och vakna upp till.


Ingen kommer sova bra om påslakanen är för tunga, varma eller bulkiga. Det krävs lätta, luftiga och mjuka material för att slappna av och få en skön vila. I vårt utbud av påslakan erbjuder vi högkvalitativa satiner, linne, jacquard och percale. Textilier lätta, slittåliga, eleganta och självklart mjuka och sköna mot huden. Våra påslakan är dessutom utrustande med en smidig dold dragkedja så att du smidigt kan stänga igen påslakanet när du stoppat in täcket. Denna trevliga funktion håller täcket på plats och hjälper dig få till en tidlös och snygg bäddning.

Vill du ha ett tåligt men samtidigt mjukt och behagligt material på ditt påslakan, vill vi föreslå linne. Innocent Linen är ett påslakan i 100 % förtvättat belgiskt linne. Det är ett riktigt mjukt tyg som samtidigt har isolerande egenskaper. Det håller dig varm under kalla nätter och andas och ger svalka under somrarna.

Jacquard Prominence och våra påslakan i denna kvalitet kommer med ett vackert och diskret paisleymönster. Både en fröjd för ögat och samtidigt bland de skönaste du sovit i. Tack vare blandningen av bomull och Tencel i tyget har dina påslakan i jacquard behagliga och hållbara egenskaper.

Få saker är så effektiva som ett nytt fräscht påslakan när du vill ge ditt sovrum ett välbehövligt lyft. Ett påslakan i högkvalitativ satin är en bra start. När det kommer till satin har vi tre olika serier av påslakan – Satin Residence, Satin Sphere och Satin Purity. Det vackra med våra exklusiva påslakan i satin, är att de alla bidrar med en lätt och skön känsla mot huden samtidigt som de ger din säng en extra lyxig känsla.

Vår Percale är ett tyg som känns väldigt lätt trots sin höga trådlöshet på 525 TC. Percale Artisan är en kvalitet som är lika slittålig som lätt och mjukt. Det är dessutom ett väldigt elegant och vackert tyg.