Örngott i percale

Percale Artisan - Örngott
495 kr

Många har en favoritkudde som de inte kan sova utan och det är inte ovanligt att kudden till och med får följa med på utlandsresor. Hårdheten och tjockleken på kudden är viktigt för din sömn men det är också materialet som du låter omfamna kudden. Med ett örngott i percale får du en mjuk, svalkande och krispig känsla mot din hud. Det skänker en lyx och bäddar för en god natts sömn, även när det är varmt ute. Här finner du våra exklusiva örngott i underbar percale som förbättrar både din sömn och det estetiska i sovrummet. En investering i din sömn som håller länge.

Percale som material

Våra örngott i percale är tillverkade i 100 % egyptisk bomull. För att de ska få rätten att kalla sig för percale krävs att en särskild vävteknik har använts. Trådtätheten måste vara minst 200 trådar per kvadrattum och i alla våra produkter finner du en ännu finare väv än så. De tunna trådarna och den höga trådtätheten skapar ett fjäderlätt material som trots sin lätthet blir oerhört slitstarkt. När du håller i vår percale kan du nästan se rakt igenom det men det hindrar inte materialet från att klara sig utmärkt både för varma tvättar och mangel. Detta tack vare den symmetriska vävtekniken som skapar en jämn belastning på ditt örngott, samt att den tillverkats av de absolut bästa råmaterialen.

Det lilla extra som gör stor skillnad

Förutom att våra örngott i percale är av yttersta kvalitet är de också eleganta och estetiskt tilltalande i sovrummet. Percale är ett vackert och något matt material och i kombination med nordisk design blir det något alldeles extra. Med subtila och stilrena detaljer skapas ett utseende som andas både modernt och klassiskt. Den tidlösa designen och den höga kvaliteten gör att du inte behöver byta örngott i närmsta taget, och det kommer du inte vilja heller. Örngotten är också utrustade med smidig hotellstängning, vilket håller din kudde på plats under natten och att du enkelt och smidigt kan bädda om.

Örngott, påslakan och underlakan från The White Plot

Du kan välja att investera i bara ett örngott, eller så kan du satsa på ett komplett set – du väljer själv. Hos oss finner du även påslakan och underlakan separat, tillverkade i fin percale. Med percale får du en krispig och fjäderlätt känsla samtidigt som sängen blir sval och materialet är skönt mot din hud. Att investera i sängkläder tillverkade i vår percale är att investera i din sömn. Du kommer att längta tills det är dags att krypa ner i den nybäddade och svala sängen på kvällen, samtidigt som du under dagarna kan njuta av ett vackert och lyxigt sovrum.