Örngott i linne

Innocent Linen - Örngott
495 kr

Sovrummet och framförallt sängen är den plats där de allra flesta av oss spenderar mest tid. Därför är det viktigt att ditt sovrum och din säng erbjuder dig allt du behöver. Att sängen ska vara bekväm är en självklarhet, men att den ska se tilltalande ut är också det väldigt viktigt. Allt från färg till material på sängkläder spelar här stor roll och är av största vikt för en harmonisk sömn och ett klassiskt helhetsintryck. Vill du vila huvudet på kudden likt en kung eller drottning om natten? Då ska du satsa på ett eller flera örngott i linne!

Ett material som andas

Linne har flera goda egenskaper som gör det till det optimala materialet när det kommer till just sängkläder. Linne är ett suveränt tyg att använda vid varmare temperaturer då materialet har isolerande och fukttransporterande egenskaper. Detta innebär bland annat att tyget kommer hjälpa din kropp att andas under varma sommarkvällar, vilket andra material har en förmåga att göra. Med andra ord kan linne både svalka dig när det är varmt och värma dig när temperaturerna är lägre.

Mjukt och tåligt

Det är lätt att tro att örngott i linne ska vara sträva, då linne som material har en tendens att vara just lite strävt. Linne blir dock mjukare med tiden och efter några tvättar. Men detta är inget du behöver oroa dig för om du beställer hem örngott från The White Plot. De örngott som levereras till dig kommer redan från första användning att vara så mjuka det bara går. Detta beror på att vi har förtvättat våra Innocent Linen åt dig!

Linneörngott från The White Plot

Ett riktigt snyggt örngott utgör den där allra sista betydande detaljen för din sängs utseende, det är det så kallade körsbäret på toppen av din glassdessert. Så se till att lägga lite extra vikt vid att hitta örngott som både kommer göra din säng vacker och hjälpa dig få en god natts sömn. De örngott som du hittar i sortimentet hos oss på The White Plot, i materialet linne, är tillverkade i Portugal och är skapade av förtvättat belgiskt linne. De är i storleken 50x60 centimeter och du kommer märka av hur mjuka och lena de är redan första gången du använder dem!