Örngott

Här hittar du exklusiva örngott i linne, egyptisk bomull och Tencel. Med ett örngott i kvalitativt och mjukt material är det som att bli smekt till sömns varje kväll. Ett bra örngott håller också kudden på plats.


Vi vill erbjuda dig världens bästa sängkläder, och våra örngott är självklart inga undantag. Vi förenar exklusiva tyger med en stilren nordisk design. En kudde som snabbt blir varm eller som prasslar kan störa din sömn, och därför har vi valt bort dessa typer av tyger. Bland våra eleganta och exklusiva örngott finner du material som linne, egyptisk bomull och tencel av högsta klass. Ett tunt och lätt tyg kring ett fluffigt täcke eller en skön kudde ger en fantastisk känsla när du kryper ner i sängen!

Våra lyxiga örngott är alla tillverkade av högkvalitativa textilier som till exempel egyptisk bomull och belgiskt linne. För dig som söker de skönaste örngotten på marknaden kan vi till exempel varmt rekommendera vår percale-vävda Percale Artisan. Tyget är extremt lätt och tunt men samtidigt starkt och ger en sval skön känsla mot huden. I våra serier Satin Residence och Satin Purity är örngotten tillverkade av egyptisk bomull och vävda enligt satinmetoden. Det ger ytterst mjuka tyger och en silkeslen känsla mot huden, men är ändå slitstarkt.

Innocent Linen-örngotten är tillverkade av belgiskt linne och räknas till det bästa på marknaden vad gäller kvalitet, komfort och utseende. Att ha sängkläder i linne kan beskrivas som en investering i framtiden, då de behåller sin spänst och sitt vackra utseende för lång tid framöver.

Rätt temperatur är en av de viktigaste faktorerna för att du ska kunna sova bra. Materialen som används till våra örngott är skapta för att andas och ser till att ditt huvud varken blir för varmt eller för kallt.

 Det sägs att bäddade sängar ökar vårt välbefinnande. Med våra örngott och sängkläder får du en vackert bäddad säng och ett stilfullt sovrum där du kan trivas och slappna av. Med funktioner som smidig hotellstängning på örngotten är det enkelt att bädda och bädda om. Samma sak med dragkedjan på våra påslakan. Inget täcke som sticker ut, och det är lätt att bädda. Vi har tänkt på allt. Ge dig själv den vardagslyx som du och ditt sovrum förtjänar och kryp ner i mjuka, vackra sängkläder varje kväll.