Lakan och spännlakan i satin och jacquard


Om du är en person som älskar vardagslyx ska du välja våra exklusiva lakan och spännlakan tillverkade i vacker och enastående mjuk satin. Trots att du har flera serier i satin att välja mellan går det inte att välja fel. Satin är alltid rätt. Förbered dig på att frukost på sängen blir en rutin för du kommer inte vilja lämna dina sängkläder. Att krypa ner i en säng klädd i högkvalitativ satin är som att krypa ner i dina egna drömmar innan du ens har somnat. Inga nätter blir för varma eller för kalla och dina lakan dansar mjukt mot din hud.

Silkeslen satin

Bland våra lakan i satin finner du både fin egyptisk bomull och lent silke. Anledningen till att det kallas för satin är tack vare den speciella vävtekniken som ger ett tyg som blir tätt, slätt och smidigt. Att ha sängkläder i fin satin är lyx i sin allra renaste form och ger ordet "mjuk" en uppdaterad innebörd. Tyget är också vackert att titta på och skänker ditt sovrum en exklusiv atmosfär. Beroende på vilka material som används vid tillverkningen kan dina lakan få olika egenskaper men du kan vara helt säkert på att vi bara nöjer oss med det absolut bästa. Du får alltid följsamma, mjuka och vackra sängkläder hos oss.

Nordisk design när den är som bäst

Vi har kombinerat lyxiga och exklusiva material med nordisk avskalad design för att kunna erbjuda dig världens bästa sängkläder. Bland våra vackra och supersköna lakan i satin finner du flera olika serier. Vår allra lyxigaste serie har vi döpt till Satin Sphere och dessa underlakan består av den perfekta balansen mellan bomull och silke. Du får en silkeslen och fjäderlätt upplevelse som varken blir för varm eller för kall. Våra andra satin-serier är Satin Residence och Satin Purity. Båda är tillverkade i 100 % egyptisk bomull men har olika trådtäthet och utseende. Välj en av dessa och få sovrummet du drömmer om.

Estetik, kvalitet och funktion

När vi skapar våra sängkläder är det viktigt för oss att de uppfyller vissa kriterier. Allt måste vara mjukt och följsamt, samtidigt som det ska vara fjäderlätt, andas och inte prassla. Välj mellan klassiska och tidlösa underlakan eller funktionella spännlakan som har lyckats behålla sin klass och elegans. Förutom lakan kan vi förstås även erbjuda örngott, påslakan och kompletta bäddset till ditt sovrum. Med sängkläder i satin kommer du sova som en medlem i kung eller drottning utan störande moment. Du somnar i njutning varje kväll, så mjuka och sköna är våra sängkläder. Tillåt dig själv att få den sömn och lyx som du förtjänar.