Lakan och spännlakan i linne


Kan man sätta ett pris på en god natts sömn? Nja, kanske inte då alla kräver olika beståndsdelar och finesser när det kommer till sömn. Men ett hett tips om du vill göra det mesta av din bäddning är att lägga vikt vid val på material av sängkläder. Detta innebär att du bör välja material som ska pryda din säng med högsta noggrannhet och gärna ser till att allt från material till färg och trådtäthet stämmer överens med alla dina önskemål. Här är linne ett tyg som du inte ska underskatta. Linne har flera goda egenskaper och detta material är i princip optimalt för just en god natts sömn.

Linne som material

Det finns sängkläder i en rad olika material och de har alla olika egenskaper som kan förbättra din sömnkvalitet. Men vill du satsa på ett säkert kort är det linne som bör stå högst upp på din lista. Linne är ett av världens tåligaste fibermaterial och har därmed en lång livslängd, vilket innebär att du kan njuta av ditt underlakan i en lång tid framöver. En annan fin egenskap hos detta tyg är dessutom att det blir mjukare med tiden! Det bästa med linne måste dock vara att materialet är isolerande och leder bort fukt, vilket betyder att det håller dig varm under kalla nätter och vice versa.

Hur linne underlättar vardagen

Som med det mesta här i livet hjälper det om du har en stabil grund att stå på och påbörja projekt ifrån. När det kommer till ditt sovrum är sängen ofta den absolut centrala punkten och för att se till att allt stämmer där ska du lägga lite extra vikt på just grunden. Det vill säga när du bäddar en säng börjar du med ett lakan som håller måttet. I detta fall kommer ett lakan i linne att utgöra just denna stabila grund. När du väl har bäddat med vårt linne kommer du kanske inte vilja ha något annat material i sängen igen.

Lakan i linne från The White Plot

Hos The White Plot hittar du underlakan i linne från serien Innocent och här passar namnet väldigt bra in på produkten. Den bäddning du kommer få kommer vara lika vacker och oskyldig som ett litet lamm. Det är inte bara utseendet som kommer erbjuda dig det sovrum du länge drömt om, även materialet kommer leva upp till dina förväntningar. Tack vare våra lakan i 100 % förtvättat belgiskt linne kommer du kunna krypa ner i en mjuk och bekväm säng redan första gången du använder lakanet. Välj mellan underlakan i storleken 170x260 centimeter eller 240x260 centimeter och sätt en ovärderlig standard i din säng.