Lakan & Spännlakan

Exklusiva lakan av högsta kvalitet. Välj bland lakan i bomull, tencel, silke och linne; material med olika egenskaper för en perfekt sömn. Majoriteten av våra lyxiga lakan kommer i två olika storlekar, för enkel- eller dubbelsäng. Låt varje beståndsdel av din bäddning bidra till en perfekt sovkomfort.


Exklusiva lakan av högsta kvalitet i flera material med olika egenskaper.

Alla våra bomullslakan är vävda av egyptisk bomull med hög trådtäthet. Oavsett om du föredrar ett spännlakan som du placerar runt hörnen på din bäddmadrass och som inte skrynklar sig under natten, eller ett vanligt lakan som du själv kan justera efter behov, har vi en modell som passar. Tiden för att acceptera lakan som är slarvigt sydda och som förlorar både form och färg efter endast en tvätt, är förbi. Låt varje beståndsdel av din bäddning bidra till en perfekt sovkomfort.

När de flesta hör lakan och spännlakan brukar de främst tänka på bomull. Bomull är ett material som uppskattas av många, men det finns även flera andra material som är minst lika bra, om inte bättre. Hos The White Plot kan du välja bland lakan i bomull, tencel, silke och linne. Alla dessa material och våra unika fiberblandningar gör dem till goda val för en perfekt sömn. De flesta av våra lakan kommer i två olika storlekar: till enkel- eller dubbelsäng.

På The White Plot har vi lagt vår passion och tid på att skapa ett antal olika serier av lakan och spännlakan i högsta kvalitet. Vi har valt ut olika material för att ge dig en optimal sov-miljö ur alla aspekter. När du fått hem ditt valda lakan kommer du genast märka skillnad jämfört med tidigare. Och när du väl smakat på kvalitet är det svårt att byta ner sig igen.

Här hittar du lakan i olika modeller, olika storlekar och olika material som alla har som mål att göra underverk för din säng och din sömn. Vi önskar dig en god natts sömn i högkvalitativa lakan!