Dunkuddar

Euphorias dunkuddar är fyllda med det bästa dun vi kunnat hitta. Gåsdun har väldokumenterade egenskaper - det är lätt, klumpar sig inte och isolerar samtidigt som det andas. Euphorias dunkuddar innehåller enbart dun klass 1 som är varsamt rengjort utan kemiska tillsatser och precis så fluffigt som bara kvalitetsfjädrar kan vara. Självklart använder vi enbart etiskt producerat dun* vilket gör att våra dunkuddar lever upp till alla krav som måste ställas på en modern produkt som tagits fram för att behålla sin form och funktion i årtionden.

Leveranstid: 3-10 arbetsdagar


Alla våra dunkuddar produceras på beställning i vår partnerfabrik i Nederländerna. Fabriken är liten, med ett fåtal anställda, och arbetar enbart med produkter av absolut högsta kvalitet och klass.

* Vi använder oss enbart av dun som är RDS-Certifierat. RDS står för Responsible Down Standard som syftar till att noggrant övervaka djurens välbefinnande på dunproducerande gårdar. RDS säkerställer att såväl tvångsmatning som plockning av levande djur inte förekommer. RDS garanterar att allt dun kan spåras tillbaka respektive farm.