Kompletta set

Här hittar du våra kompletta set med örngott, påslakan och underlakan. Välj mellan linne, percale eller satin & jacuard beroende på vilken känsla och vilken design du vill ha. Vid köp av kompletta set sparar du upp till 30% jämfört med att köpa delarna separat.


Alla kompletta bäddset från The White Plot är högkvalitativa och skapade för att ge dig en så bra sovmiljö som möjligt. Du erbjuds ett litet men högkvalitativt sortiment av sängkläder i det bästa urvalet av textilier. Välj mellan egyptisk bomull, miljövänlig och hållbar Tencel eller naturlinne.

Egyptisk bomull är en raritet bland bomull som endast växer längs Nilen. I vårt sortiment hittar du kompletta set som är gjorda av 100 % egyptisk bomull men även set där den vävts samman med andra fibrer. Silke är ett exempel, som ger textilen en mjuk och lätt glansig finish. För den extra medvetna konsumenten finns också Tencel, med hållbara textilfibrer som utvinns ur cellulosamassa och vars egenskaper liknar silket.

Du kan välja bland flera kompletta set i satin: Satin Purity, Satin Sphere och Satin Residence. De utmärker sig inte bara för sina lyxiga textilfibrer utan också för hur det är vävt. Med en fullvärdig 100 % egyptisk bomull eller en blandning med cirka 40 % silke är textilen vävd enligt satin-metoden. En vävmetod som ger en ytterst mjuk och vacker yta med täta och starka vävar. Kombinerat med bomull och silkets egenskaper får du mjuka, luftiga och värmereglerande textiler som gör sig perfekt som sängkläder.

Vill du ha ett subtilt mönster rekommenderar vi det exklusiva bäddsetet Jacquard Prominence. Den vackra jacquardväven ger sängkläderna ett levande uttryck och beroende på hur ljuset faller, ett mer eller mindre framhävande utseende. Eller Percale Artisan, vars percalevävda textil ger ett oemotståndligt mjukt och krispigt tyg.

Ännu ett annat material är naturlinne, som har en given plats hos oss. Detta är och förblir en storsäljare tack vare dess fantastiska egenskaper – det är mjukt, samtidigt som det både svalkar och isolerar. För dig som vill ha linne erbjuder vi det finaste linnet från Belgien i Innocent Linen bäddset. Sängkläder som kan användas om och om igen tack vare sin slitstyrka.