Bäddset

Här hittar du våra exklusiva bäddset innehållandes örngott och påslakan. Välj mellan linne, percale eller satin & jacuard beroende på vilken känsla och vilken design du vill ha. Våra lyxiga bäddset finns för både enkelsäng och dubbelsäng. För dubbelsäng kan du välja mellan antingen två enkelpåslakan eller ett stort härligt gemensamt dubbelpåslakan.


Våra lyxiga bäddset

Satin Purity-serien

Satin Purity är extra mjuk och följsam. Det halvmatta, mjuka och lätta tyget ger en silkeslen känsla mot kroppen, men utan glansig yta. Satin Purity är en bra balans mellan lyxig känsla och prisvärdhet. Tillverkad i en fin bomullssatin av 100% egyptisk bomull.

Satin Residence

Mjukt, skönt och fjäderlätt bäddset som för tankarna till silke gör dessa sängkläder till en ren njutning att krypa ner i. Det tätsydda broderiet i silver som ramar in såväl påslakan som örngott ger ditt sovrum en elegant hotellkänsla. Satin Residence är gjort av 100% egyptisk bomull och med en satinväv på 600TC.

Percale Artisan

Underbart bäddset i krispig och sval percale, så lätt och tunn att den är nästintill genomskinlig. Tyget har ett elegant och tidlöst utseende, samt med subtila detaljer som ger det lilla extra. Tyget är fantastiskt skönt och exklusivt, något som du kan njuta av i många år framöver. Med en trådtäthet på 525 TC blir tyget slitstarkt trots att det är så tunt.

Innocent Linen

Ett otroligt mjukt bäddset i mycket högkvalitativt linne som andas och skapar svalka under varma sommarnätter. Innocent Linen är, till skillnad från vanligt linnetyg som blir mjukare med tiden, skapat för att vara mjukt och lent redan från första stund. Linnet skapar en behaglig sovupplevelse oavsett temperatur i rummet tack vare sin naturlig förmåga till isolering.

Satin Sphere

Våra lyxigaste sängkläder går under namnet Satin Sphere och dessa är en ren njutning. Detta kalkvita, vackra bäddset i en silke- och bomullsblandning är av mycket hög kvalitet. Trådtätheten är på 660 TC och de är tillverkade i en fjäderlätt satinväv som gör dem enastående mjuka och lena. Med sin stilrena och klassiska design är Satin Sphere både ett modernt och tidlöst val.

Jacquard Prominence

Det vita paisleymönstret med sin vackra lyster framträder olika beroende på hur ljuset faller. Tyget är jacquard-vävt med en satinfinish och är mjuka och sköna mot huden. Jacquard Prominence är vävt av en mjuk och lätt blandning av bomull och tencel®, som förutom att vara ett hållbart material också är lent och behagligt mot huden.